Veiligheid

Glas in een voertuig brengt risico’s met zich mee. Kapot glas kan schade toebrengen aan mens en materiaal, veiligheidsfolies beschermen u tegen deze risico’s. Daarnaast bieden veiligheidsfolies een optimale protectie op het gebied van glassplinterbescherming en inbraakpreventie.

Preventie

De meeste auto inbraken en diefstallen vinden plaats door ruitbreuk, want ramen vormen de zwakste schakel. Voorgeschreven SCM alarmsystemen bieden slechts een beperkte beveiliging. Protect-Glass werkt preventief en biedt permanente beveiliging van het voertuig, altijd en overal, ook onderweg. In geval van een calamiteit kunnen de inzittenden met gebruik van een zgn. lifehammer het voertuig altijd van binnenuit door de ramen verlaten.

Bescherming

Protect-Glass biedt ook een permanente en discrete bescherming tegen bedreiging en carjacking. Protect-Glass is een speciaal ontwikkelde protection film die aan de binnenzijde van de bestaande ruiten wordt gelamineerd. De impactweerstand is zó sterk, dat meerdere inslagen probleemloos worden opgevangen waarbij de binnenzijde van de ruit volledig intact blijft. De veiligheid van inzittenden is dan ook gewaarborgd.

Doorbraakwering

Protect-Glass is een innovatief, hightech laminated product dat het binnendringen van een voertuig door ruitbreuk voorkomt. Personen in het voertuig worden permanent en optimaal beschermd tegen van buitenaf komend geweld. Gelijktijdig is Protect-Glass een preventieve oplossing tegen diefstal van het voertuig, de persoonlijke bezittingen en goederen die erin liggen.

Een aantal voordelen:

glassplinterbescherming volgens EN12600
impact resistant volgens EN356 P2A
bescherming tegen carjacking
inbraak- en doorbraakwerend
transparant en glashelder
krasvaste hardcoat
99% UV-werend
10 jaar garantie