Meer uitstraling en bescherming met raamfolie

Zonwerende folies voor kantoren en gebouwen.

Het aanbrengen van folie op uw kantoor of gebouw is een zinvolle investering en geeft niet alleen een stijlvolle uitstraling maar biedt U nog de volgende voordelen:

Energiebesparing

De meeste ondernemingen investeringen in systemen die het klimaat in het kantoorpand kunnen regelen en beheersen. Deze systemen verbruiken veel energie. Door de installatie van zonwerende folies kan energie bespaard worden.

Betere lichtinval voor het werken achter een computer

Op werkplekken met een computer wordt direct zonlicht negatief ervaren en een enorme belasting kan vormen voor de ogen. Zonwerende folies reduceren de directe zonnestralen en geven een verbetering aan de arbeidsomstandigheden op de werkplek.

Inkijkbescherming

Zonwerende folie is een ideaal middel tegen inkijk van buitenaf en laat uw arbeidsplek ongestoord. De werknemers kunnen wel naar buiten kijken, maar nieuwsgierige blikken van buitenaf worden tegengehouden.

Vermindering van verkleuring

Zonwerende folie absorbeert nagenoeg 98% van de schadelijke UV-straling. Deze straling veroorzaakt de verkleuring van vloerbekleding en het interieur en zorgt voor de vergeling van uw documenten. Uiteraard hebt u veel geld geïnvesteerd voor uw kantoorinrichting, en wilt u deze zo lang mogelijk behouden, investeer dan in zonwerende folie.

Persoonlijke bescherming

Zonwerende folie beschermt het glas in de ramen tegen breuken en scheuren. Mocht het glas alsnog breken, dan zorgt de folie ervoor dat de glassplinters samen blijven en niet uiteenvallen. Hierdoor wordt de kans op letsel in sterke mate verminderd. Mocht U nog meer bescherming en veiligheid willen dan kunt U dit bereiken met de Glass-Gard beschermings- en veiligheidsfolie.

Voor meer vragen of een persoonlijk aanbod kunt u contact opnemen met Mooireclame!