Raamfolie voor op woningen

Zonwerende folies voor woningen: Koel in de Zomer

Zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht tot 80%. Zo blijft het lekker koel in huis.

Warm in de Winter: (energiebesparing)

De moderne zonwerende folie zorgt ook in de winter voor een aangename temperatuur in huis. Een aantal van onze folies beschikken over een zogenaamd isolerende eigenschap, zodat de warmte niet verloren gaat via de vensters, waardoor eveneens energiekosten kunnen worden bespaard.

Persoonlijke bescherming

Zonwerende folie beschermt het glas in de ramen van uw woning tegen breuken en scheuren. Mocht het glas alsnog gaan breken, dan zorgt de folie ervoor dat de glassplinters bijeen blijven en niet uiteenvallen. Hierdoor wordt de kans op letsel in sterke mate verminderd. Een andere eigenschap is dat de folie gebruikt kan worden als inbraakpreventie. De folie biedt U een beter persoonlijke bescherming en verhoogt de veiligheid van uzelf en uw gezin.

Langer plezier van uw meubels en interieur

Zonwerende folie biedt een optimale bescherming tegen het felle licht van de zonnestralen die verkleuring van uw interieur veroorzaken. Door de folie zult U langer plezier hebben van uw meubels en interieur.

Bescherming tegen inkijk

Door de folie wordt de inkijk van buitenaf beperkt. Het is altijd mogelijk om van binnen naar buiten te kijken, maar van buitenaf is het niet meer mogelijk om naar binnen te kijken.

Mocht U nog meer bescherming en veiligheid willen dan kunt U dit bereiken met de Glass-Gard beschermings- en veiligheidsfolie.

Voor meer informatie en een persoonlijke offerte kunt u contact opnemen met Mooireclame!