Verkoop ook tijdens sluitingstijden met uw eigen online Webshop!

Laat uw nieuwe webshop maken door Mooireclame en ga door met het verkopen van uw producten, ook als uw winkel gesloten is. Of wilt u een breder publiek aantrekken? Ook dan is een webshop de beste oplossing voor uw onderneming. U kunt een breder publiek bereiken omdat uw klanten niet speciaal naar u toe hoeven te komen. 

Denk bijvoorbeeld aan klanten aan de andere kant van het land, van Europa, van de wereld! Laat uw webshop door Mooireclame maken en bereik alle potentiële klanten!

Wij kunnen met onze snel online webshop uw bedrijf al binnen twee weken online zetten! De kleuren van onze eigen gemaakte template veranderen wij naar uw huisstijl en wij voegen uw logo en gegevens toe. Daarnaast zetten wij tot 20 producten op uw webshop en zorgen wij dat alles goed draait!

Met onze webshop op maat maken wij speciaal voor u een ontwerp dat volledig past bij uw bedrijf of bij uw product. Wij zorgen dat Google Analytics toegevoegd wordt aan uw webshop zodat u een goed inzicht krijgt van uw bezoekers. Daarnaast voegen wij een Live chat functie toe waardoor klanten u snel en gemakkelijk kunnen benaderen.

De prijs van onze webshop op maat wordt vooraf vastgesteld op basis van extra functionaliteiten, plugins en het aantal producten zodat u nooit voor een verassing komt te staan!

Neem voor meer informatie contact op met Mooireclame!